Διαγωνισμός για τους 17 βιώσιμους στόχους του Ο.Η.Ε.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τις δύο ομάδες του σχολείου μας (αποτελούμενες από δέκα μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου η καθεμιά) που έλαβαν μέρος στον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων πανελλήνιο διαγωνισμό τον οποίο διοργάνωσε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ?Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει? και η μη κυβερνητική οργάνωση ?Άγονη Γραμμή Γόνιμη?.

 

Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε στην υποστήριξη και την ανάπτυξη -μέσω της συγγραφής ενός εκτενούς κειμένου- ενός από τους δεκαεπτά στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Ο.Η.Ε.

 

Στον διαγωνισμό διακρίθηκε η μία εκ των δύο ομάδων, η οποία και επιβραβεύτηκε από τους διοργανωτές του διαγωνισμού με έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο υπολογιστής αυτός θα αποτελεί εφεξής τμήμα του εξοπλισμού του σχολείου μας, για να μας θυμίζει την επιτυχία, αλλά και το τι μπορούμε να επιτύχουμε, όταν λειτουργούμε -ενώνοντας τις δυνάμεις μας- ως ομάδα.

 

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.