Συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου, μαθητές του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής της Α’ τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν τις δικές τους ψηφιακές δημιουργίες στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του 1ου ΓΕΛ/ 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, με υπεύθυνη τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου Πληροφορικής Γλυκερία Φωτιάδου. Οι μαθητές μας ανέβηκαν στο βήμα για να μας δείξουν μία εφαρμογή σε AppInventor, με τίτλο “Ζωγραφίζοντας στο κινητό” και τα 12 ιστολόγια που δημιούργησαν στο blogs.sch.gr, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Βερρή. Επιπλέον 10 μαθητές της Β’ τάξης παρακολούθησαν 2 εργαστήρια, που παράλληλα είχαν οργανωθεί, με θεματικές:  Arduino και Machine Learning.

Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ΑΜΘ, του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, του 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής,  του Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και του Εργαστηρίου εναλλακτικής μάθησης «Ρομποτεχνία».

Μπράβο σε όλους!!!!9oFestival_1lyk_1 9oFestival_1lyk_3 9oFestival_1lyk_4 9oFestival_1lyk_5

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.